Προπονητής ποδοσφαίρου

Εκπαίδευση Ακαδημιών

Εκπαιδευτικές παρουσιάσεις για ακαδημίες ποδοσφαίρου, οι οποίες μπορούν να πραγματοποιηθούν είτε στο χώρο κάθε ενδιαφερόμενης ακαδημίας, είτε μέσω τηλεδιάσκεψης.  Το μόνο που απαιτείται είναι επικοινωνία για να οριστεί η παρουσίαση. Αν γίνει στο χώρο σας, πρέπει να υπάρχει η ανάλογη υποδομή (αίθουσα με δυνατότητα προβολής). Αν γίνει διαδικτυακά, να έχετε λογαριασμό Zoom, Webex ή κάτι ανάλογο, για να δημιουργήσετε το webinar.

1. Ο δρόμος της βελτίωσης με στόχο την κορυφή

Μια παρουσίαση που αναλύει τους βασικούς πυλώνες, τους συντελεστές και το σημαντικό ρόλο του ίδιου του νεαρού ποδοσφαιριστή στην εξέλιξη του. Απευθύνεται σε νεαρούς ποδοσφαιριστές ηλικιών Κ14+, σε γονείς και προπονητές.
 
2. Ποδόσφαιρο και Μαθήματα Ζωής: Οι Αξίες
 
 
Η φιλοσοφία και ο τρόπος σκέψης-λειτουργίας μια ακαδημίας που δίνει έμφαση στα ''Μαθήματα Ζωής''. Οργάνωση-διαδικασίες-προτάσεις για τη δημιουργία σωστών αθλητών και ανθρώπων. Με όχημα το παιδικό ποδόσφαιρο, πρέπει και μπορούμε να αλλάξουμε την κοινωνία μας προς το καλύτερο!
 
3. Ευ Αγωνίζεσθαι-Τίμιο Παιχνίδι
 
Το Τίμιο Παιχνίδι και ο Σεβασμός, προσαρμοσμένα στα μάτια των παιδιών. Παρουσίαση για ηλικίες Κ10-Κ12-Κ14, που προσαρμόζεται ανάλογα.
 
4. Ας παίξουμε ποδόσφαιρο
 
Παρουσίαση για παιδιά ηλικιών Κ10-Κ12, γονείς και προπονητές. Με σημαντικά μηνύματα για το πιο αγαπημένο άθλημα στον κόσμο. Ποιοι παίζουν άραγε ποδόσφαιρο; Τι μπορεί το άθλημα να μας προσφέρει; Ιδανική και για δημοτικά σχολεία.

5. Οι σχηματισμοί στο ποδόσφαιρο
 
 
Μια θεωρητική προσέγγιση για την εκπαίδευση ηλικιών Κ14-Κ16. Παρουσίαση των κυριότερων σχηματισμών, ρόλοι, αντιπαράθεση στο γήπεδο. Ιδανική για Γυμνάσιο και Λύκειο επίσης.


6. Προπονητής θέσης-Οργάνωση Camp Προπόνησης θέσης
 
 
Εκπαιδευτική παρουσίαση για ακαδημίες (προπονητές-υπεύθυνους) που θέλουν να εντάξουν την προπόνηση θέσης στο πρόγραμμα τους. Η παρουσίαση χωρίζεται σε 2 μέρη: α) Ο ρόλος και ο τρόπος δουλειάς του προπονητή θέσης β) Η οργάνωση Camp προπόνησης θέσης. 
 
Για τις παρουσιάσεις δεν υπάρχει κάποια χρέωση, είναι εντελώς δωρεάν.
Επικοινωνήστε μέσω email ή τηλεφωνικά για εκδήλωση ενδιαφέροντος.