Προπονητής Ποδοσφαίρου

H ιστοσελίδα www.soccercoach.gr είναι μια συνέχεια του Blog ''Προπονητής Ποδοσφαίρου'', το οποίο ξεκίνησα με πολύ όρεξη και μεράκι, σαν μια προσπάθεια διαλόγου, έχοντας σαν βάση την ενασχόλησή μου με την προπονητική και την αγάπη μου για το ποδόσφαιρο. Η αποδοχή του και οι συζητήσεις που προκάλεσε, τα θετικά σχόλια και οι πολλές πραγματικά γνωριμίες, με ανθρώπους που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο που προέκυψαν μέσω αυτού, σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες, είναι πραγματικά το μεγάλο κέρδος για μένα. Σας ευχαριστώ γατί μέσα από την επαφή μας, έμαθα και μαθαίνω πολλά για την αγαπημένη μου ενασχόληση, την προπονητική ποδοσφαίρου. Θα συνεχίσω να αναζητώ μαζί σας, οτιδήποτε συμβάλλει στην βελτίωση, τη γνώση και την υποστήριξη της προπόνησης στο ποδόσφαιρο. Φυσικά, ότι δημοσιεύεται σε αυτή τη σελίδα εκφράζει τη δική μου σκέψη ή την αποδοχή μου. Πιστεύω πως αν κάτι είναι σωστό, μπορείς να το βελτιώσεις. Αν κάτι είναι λάθος, μπορείς να το διορθώσεις. Στη νίκη μπορείς να φτάσεις, με ένα περισσότερο ή λιγότερο επιθετικό παιχνίδι, με ποδόσφαιρο κυριαρχίας ή αναμονής. αλλά οπωσδήποτε χρειάζεσαι συνεργασίες και ομαδικότητα.

Βασίλης Παπαδάκης

Η φιλοσοφία του προπονητή

coachingΌπως είπε ένας φιλόσοφος ‘’αν δεν ξέρεις που πηγαίνεις, οποιοσδήποτε δρόμος θα σε βγάλει εκεί’’. Για να επιτύχεις, πρέπει να ξέρεις που πηγαίνεις. Εσύ είσαι αυτός που θα διαλέξεις τις σωστές κατευθύνσεις για σένα. Όπως φαίνεται και από την παρακάτω ιστορία, προπονητές χωρίς ανεπτυγμένη φιλοσοφία, δεν έχουν συγκεκριμένη κατεύθυνση και συχνά υποκύπτουν σε εξωτερικές πιέσεις.

Περισσότερα..

Προπονητής ποδοσφαίρου

Προσφορές & Δωρεάν Βιβλία Προπονητικής Ποδοσφαίρου από το soccercoach.gr!

 

 

 Σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή (pdf) τα βιβλία-εγχειρίδια προπονητικής ποδοσφαίρου του soccercoach.gr, καλύπτουν μια ποικιλία θεμάτων, δίνοντας κατευθύνσεις, ιδέες προπόνησης και ερεθίσματα εξέλιξης. Δείτε παρακάτω θα δείτε τη λίστα με τα διαθέσιμα βιβλία, τα Free Ebook, τα συνοδευτικά δώρα καθώς και το πως θα τα αποκτήσετε:

1. Προπόνηση θέσης στο Ποδόσφαιρο ( Έντυπη έκδοση). Πατήστε πάνω στην εικόνα για να το παραγγείλετε μέσω Sportbook και να λάβετε δωρεάν ...

 
Δώρο!!! το Ebook ''Βασικές κινήσεις ανά θέση σε άμυνα και επίθεση''!
Το Ebook έρχεται στο email σας, μόλις ολοκληρωθεί η αγορά από την Sportbook, στέλνοντας τo παραστατικό αγοράς σε pdf ή jpg στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
2. ''Εγχειρίδιο 1-4-4-2 με ρόμβο'' -Δωρεάν Ebook!!!
Πατήστε πάνω στην εικόνα για να ανοίξετε και να κατεβάσετε το Ebook στον υπολογιστή ή το κινητό σας!
 
3. ''Προπονώντας παιδιά-Ασκήσεις για τμήματα Κ6 έως Κ14'' (Έντυπη Έκδοση). 
Αν το παραγγείλετε πατώντας πάνω στην εικόνα μέσω Skroutz από το ''Κάθε βιβλίο ένας ήλιος'', θα λάβετε μαζί εντελώς δωρεάν ένα τετράδιο προπονητή για προπόνηση ή αγώνα!!!
 
4. Η ΑΒ των ασκήσεων''-Δωρεάν Ebook!!!
Πατήστε πάνω στην εικόνα για να ανοίξετε και να κατεβάσετε το Ebook στον υπολογιστή ή το κινητό σας!

5. ''Pre-season Soccer training'' (Αγγλική Έκδοση σε Έντυπη ή Ηλεκτρονική μορφή)
Αποκτείστε το μέσω Amazon πατώντας πάνω στην εικόνα. Εναλλακτικά αποκτήστε το μέσω Sportbook!

6. ''29 Finishing Drills''-Δωρεάν Ebook!!!
Πατήστε πάνω στην εικόνα για να ανοίξετε και να κατεβάσετε το Ebook στον υπολογιστή ή το κινητό σας!
 
7. ''33 Soccer Speed Drills'' (Αγγλική Έκδοση σε Έντυπη ή Ηλεκτρονική μορφή)
 
Αποκτείστε το μέσω Amazon πατώντας πάνω στην εικόνα.
 
8. ''Ασκήσεις ποδοσφαιρικής προπόνησης για το σπίτι''-Δωρεάν Ebook!!!
Πατήστε πάνω στην εικόνα για να ανοίξετε και να κατεβάσετε το Ebook στον υπολογιστή ή το κινητό σας!
 
9. ''Soccer Fitness-2 weeks individual training program-Δωρεάν Ebook!!!
 
Πατήστε πάνω στην εικόνα για να ανοίξετε και να κατεβάσετε το Ebook στον υπολογιστή ή το κινητό σας!

 
Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή βοήθεια μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!!!

Ο Δεκάλογος της Προπόνησης

1. Οργάνωσε την καθημερινή προπόνηση ανάλογα με το ανθρώπινο υλικό και τις ανάγκες της ομάδος. Μην σπαταλάς τον χρόνο. Είναι πολύτιμος.
2. Γνώριζε πριν από την προπόνηση τι θέλεις να διδάξεις. Για ποιό λόγο θέλεις να το διδάξεις και χρησιμοποιώντας ποιές εφαρμοσμένες ασκήσεις σκοπεύεις να το πετύχεις.
3. Η χρονική διάρκεια της προπόνησης πρέπει να αυξομειώνεται ανάλογα με την περίοδο και την μέρα της εβδομάδας σε σχέση με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Το ίδιο ισχύει και για την ποιοτική και ποσοτική επιβάρυνση της προπόνησης.

Περισσότερα..